Inschrijving voor onderzoek in kader van peilingsproject(en)

Werd je door ons gecontacteerd om deel te nemen aan één van de onderzoeken? Klik dan hieronder op de overeenstemmende link om jouw school in te schrijven. Je houdt best de uitnodigingsbrief bij de hand.Secundaire scholen:  

Inschrijving voor toetsassistenten

  • Inschrijving toetsassistenten - inschrijving nog niet actief

Inschrijving voor webinars najaar 2020

Omwille van de coronacrisis werden onze aangekondigde studie- en ontmoetingsdagen van de peilingen wiskunde 1ste graad secundair onderwijs B-stroom en de peiling mens en maatschappij in het basisonderwijs in het voorjaar 2020 geannuleerd. We vervangen deze studiedagen graag door een online conferentie (webinar).
  • Het webinar van de peiling wiskunde SO 1ste graad B-stroom vond plaats op donderdagnamiddag 12 november 2020 van 13.30 tot 16u. U kan de opname van de presentaties en het webinar hier bekijken.
  • Voor de peiling mens en maatschappij in het basisonderwijs wordt dit webinar georganiseerd op vrijdagvoormiddag 27 november 2020 van 9.30u tot 12u. Deelname aan dit webinar is gratis maar inschrijven is verplicht en kan uiterlijk tot maandag 22 november 2020. Het aantal deelnemers is beperkt tot max. 200 personen. U kan zich hier inschrijven.